SUSHI TIME TIEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Time Tiel. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 23:23 Lekkere verse sushi
6 apr 2024 om 22:07 Erg lekkere sushi. Wij hadden als bezorgtijd 18.15 aangegeven en we werden toen netjes gebeld dat het ietsje later werd maar de bezorger al wel onderweg was. Zo'n 10 minuten later was hij er dus helemaal prima! Wij bestellen hier altijd graag.
3 apr 2024 om 9:02 Altijd vriendelijk en servicegericht. Lekkere sushi!
23 mrt 2024 om 22:05 zo lekkerrr
16 mrt 2024 om 22:56 Op de website stond 30min levertijd. Het duurde meer dan 1,5 uur voordat er bezorgd werd. En na één keer telefonisch contact werd de telefoon niet meer opgenomen.
13 mrt 2024 om 8:22 In 35 minuten bezorgd na bestellen. Alles was heel goed verpakt, zeker de bubble tea. Sushi was lekker, alleen de tonijn zag er minder vers uit en had weinig smaak. De zalm was erg lekker. Wel erg prijzig.
11 mrt 2024 om 19:52 Als je sushi besteld ZONDER crunchy uitjes en ze toch erop krijgt, klopt er iets niet.
10 mrt 2024 om 8:40 Voor de 2e keer besteld. Eerste keer een half uur later dan gepland, kan gebeuren. Nu bijna een uur later dan gepland! 19:20 besteld, 21:10 bezorgd!! Helaas ook vrij droog dus was de laatste keer.
4 mrt 2024 om 20:41 Perfect op tijd bezorgd en lekkere sushi! Voor ons voor herhaling vatbaar.
29 feb 2024 om 22:57 Jammer dat de spicy tuna die je bij de pokebowl als topping kan kiezen, geen rauwe tonijn is.
29 feb 2024 om 21:07 vriendelijke bezorger
27 feb 2024 om 6:45 Slechte eten ouwe sushi... Geen loempia gekregen wel besteld..